Senaste

FINALSPEL I SEINÄJOKI

Träffs tävlingsspelare tävlar verkligt flitigt i nationella tävlingar. Under veckoslutet ställde de upp i både singel och dubbel i Seinäjoki. I dubbel gick paret Långell/Pått ända fram till silverplats i C-klassen. I D-klassens  singel presterade  Långell  stabil tennis som förde honom ända till turneringsseger.

Långell var först seedad i D-klassen och sopade banan med motståndarna under de första omgångarna. Han radade upp tre segrar i rad med matchsiffrorna 6-2,6-1 i första,6-0,6-0 i andra omgången och 6-1,6-3 i semifinalen. I finalen blev det däremot en hård duell. Motståndaren Mikko Smura från Brahestad tog första set i tiebreak. Långell vann ändå andra set med 6-2 och slutligen även  avgörande set med 6-3. Han tyckte ändå att det egna spelet var för svajigt

I C-klassens dubbel var paret Långell/Pått oseedade. Ändå vann de första matchen. Sedan besegrade Träffparet andra seedade paret med  6-4,6-4 i semifinalen. Finalen blev jämn men ojämn. Paret Martila /Urmas tog första set och ledde med andra med 3-1. Närpesspelarna kämpade upp sig till 5-3 ledning, men lyckades inte ta setet. Motståndarna vann flera game i följd och tog upp till tiebreak och vann slutligen turneringssegern med 7-5,7-6.