Senaste

Jesper och Nuna blev de nya KA mästarna

Årets första Kajsa och Kalla Anka blev igen en lyckad turnering med 13 pojkar och 9 flickor i schemat. Jesper Ånäs och Nuna Nabil tog sina första tennistitlar någonsin.

Nuna vann över Fanny Lassander i flickornas final med 6-1,7-5, medan Jesper besegrade Zacharias Eriksson i pojkarnas Kalle Anka final, med knappa 8-6.7-5. Bland flickorna blev Lina Stenholm trea och i pojkarnas klass var det Jonathan Lassander som lade beslag på tredje platsen.

Båda klasserna kännetecknades av många fina och jämna matcher där många spelare höjde sig till helt nya nivåer. Hela KA är den första riktiga tävlingen för de nyaste och yngsta tennisspelarna. Följande KA ordnas i sommar och då får inte de som en gång blivit mästare delta. Därmed uppstår plats för nya förmågor.