Senaste

Fina kämpatag i Alajärvi mini- och miditennis.

Närpesungdomarna höll sig väl framme i den kombinerade minitennis och miditennis tävlingen i Alajärvi. Det var den andra turneringen någonsin av detta slag i Österbotten. Fyra av Träffs  yngsta spelare  deltog i minitennistävlingen och två debuterade i miditennis.

Zacharias Eriksson gick från seger till seger och vann pojkklassen med 12 deltagare. Först vann han grundserien och sedan finalserien mellan gruppettorna. Ivar Källberg och Arvid Bergvik tog platserna 7 och 8. Fanny Lassander fick hårt motstånd från Uleåborg, men klarade ändå en andra plats bland gruppen med fyra flickor.

Närpesspelarna deltog också för första gången i miditennis. Den spelas med orange bollar som har 50 %  lägre hastighet jämfört med normalbollar. Jonathan Lassander placerade sig på tredje plats och Viggo Bergvik blev fyra i den gruppen.

Alla barn visade riktigt goda kämpatag och klara framsteg i sin spelnivå.