Senaste

Träffs första juniorstjärna

Kjell Ivars besökte Närpes över jul och spelade flitigt med Träffs aktiva tennisspelare. Kjell var Närpes första juniorstjärna. Han bor numera i Sverige och deltar i samma seriespel som Björn Borg.

Kjell Ivars var den första juniorstjärnan i Närpes. Han tog brons i distriksmästerskapen 1976 .Han var också den första från Närpes att vinna en C-klasstävling. Idag jobbar han som kock i Stockholm och spelar fortfarande aktivt.

Kjell tränar tre gånger i veckan i Sundbybergs Tennisklubb..Klubben deltar i Stockholmsregionens seriespel för över 45 åringar. Hans lag håller sig i mitten av tabellen i division tre. De spelare två singlar och en dubbel.

I samma seriespel deltar även självaste Björn Borg, fast hans lag håller till i division 2. Enligt Kjell Ivars spelar dock Björn Borg ganska sällan för sitt lag. När han gör det är han totalt överlägsen i sina matcher.

Kjell besöker Närpes på jullovet och under sommarsemestern. Då är han populär bland våra lokala spelare, som genast utmanar honom när han dyker upp. Han har spelat många utmaningsmatcher och är därför med också på vår egen rankinglista.