Senaste

VÅR TENNIS VÅREN 2020

Hela landet står som bekant  ganska stilla nu. Även vår tennis är nu ytterst begränsad av corona pandemin. Vi får lov att acceptera situationen och ha tålamod. Vi får räkna med att resten av vårens inomhustennis slopas helt. Det blir således  varken enskilda speltider eller gruppträningar under våren och inte heller något  innemästerskap under påsken.

Vi kan ändå sköta om vår hälsa och träna åtminstone uthållighet, spänst och smidighet. Gör alltså gärna gymnastik och ta några löprundor som stärker konditionen, så att även du är i bättre skick än kanske någonsin inför utesäsongen. Det positiva är ju att vi nu har mera tid än vanligt att hålla kropp och knopp i gott skick.

Du kan också spela ”skuggtennis”, d.v.s. öva slagrörelser med modell från de många videor du kan kolla via Google. Sådan träning kan faktiskt vara riktigt effektiv.
Kolla tips på t.ex. youtube  At home tennis

Här får du Träffbladet år 2020. På pärmen har vi en bild som visar hur spelare i flera generationer kan spela tillsammans oberoende av ålder. I bladet finner du många intressanta upplysningar om våra aktiviteter och om våra spelares tankegångar. Alla planerade aktiviteter kommer dock tyvärr inte att kunna genomföras. Bladet innehåller också några skrivfel. Richard Sigg blev mästare i herrklassen, inte i veteranklassen. Hoppas ni har överseende med dylika misstag.

Det är fullt möjligt att vi inte kan ha någon Vårträff i maj. Om detta blir fallet, kommer vi att använda bokningsschemat från år 2019 även denna sommar. Ni är välkomna att ta kontakt med Bosse (tel 040 7287940 ) eller Mia (tel 045 2005392) om ni önskar ta bort er tid eller sätta in nya speltider.

Vi kommer naturligtvis att ha talko på grusplanerna, antagligen i slutet av april eller början av maj. Följ med vår facebook sida och email och kom gärna med för att hjälpa till. Så har vi ju också den nya plexipave planen att tillgå, liksom våra byaplaner.

Med gott humör siktar vi framåt. Nästa boll!

 

Ha en skön vår

Styrelsen